Blic zena sadnice tajberi 001Poštovani posetioci sajta,
odlučili smo da sa Vama podelimo jednu za nas jako bitnu vest. Naime, u nekoliko proteklih meseci naša obaveštenja, preporuke i informacije sa našeg sajta prepoznali su i urednici najčitanijih dnevnih novina, pa su tako objavljivali naše članke u svojim rublikama. Čitanjem dnevne štampe (blic i večernje novosti) mnogi su se upoznali sa Poljoprivrednim Klasterom „Agro-Jug“, kao i sa preporukom urednika da kod nas možete naći određene sadnice, kojih u Srbiji nema u široj ponudi. 
Blic zena naslovnaPosebno nam je drago što su urednici baš nas izabrali, što nam daje još veći elan da nastavimo sa ovakvim radom i koliko je u našoj mogućnosti sa Vama podelimo sve trenutne aktuelne novosti, damo svoje preporuke i za Vas nastavimo sa kvalitetnom ponudom određenih proizvoda.
Na fotografijama u tekstu možete videti u kom broju časopisa je objavljen jedan od tekstova vezanih za PK Agro-Jug iz Niša.

Pored ovog sajta za Vas smo napravili i WEB-Prodavnicu gde je određeni broj naših proizvoda za sve Vas dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Menadžment PK „Agro-Juga“