Povezivanje konstrukcije

Interesovanje poljoprivrednika za proizvodnju u zatvorenom prostoru poslednjih godina u Srbiji postaje sve veće i veće. Proizvodnja je u najvećoj meri skoncentrisana na proizvodnju u plastenicima. Razni tipovi proizvodnje, prostorne mogućnosti, kao i sami tereni zahtevaju različite forme i oblike plastenika. PK „Agro-Jug“ vam nudi izradu plastenika po zahtevu kupca, tačno onakvog kakvog ste Vi poželeli, naravno, možemo ponuditi i svoja rešenja ukoliko se to od nas bude tražilo.
Razni izvori subvencija omogućuju poljoprivrednicima da deo sredstava za izgradnju i postavljanje plastenika povrate od raznih fondova. Mi Vam nudimo svu potrebnu dokumentaciju za ostvarenje prava na povraćaj sredstava. Takođe, sa nama možete dogovoriti koje poslove želite da uradite sa nama, a koje sami ili sa trećom osobom. Agro-Jug nudi svoje usluge od pravljenja metalne konstrukcije do postavljanja plastenika (ključ u ruke) bilo gde u Srbiji i okolnim zemljama.
Na fotografijama možete videti korake u postavljanju plastenika. Plastenik sa fotografije je postavljen u Zrenjaninu sa našim prevozom i montažom, a subvencionisan je od strane Pokrajinskog fonda za poljoprivredu.

F O T O G R A F I J E postavljanja plastenika.