Obaveštenje – radno vreme i porudžbine

Logo noviPoštovani,

Rasadnik Agro-Jug Vas
obaveštava da maloprodajni objekat u ul. Đuke Dinić bb u Nišu nastavlja sa radom početkom oktobra meseca.

Za sve Vas koji želite možete poručiti naše proizvode putem naše online prodavnice www.prodavnicasadnica.com gde uz registraciju i jednostavim ubacivanjem u korpu možete poručiti naše proizvode. Vašu porudžbinu će naše osoblje u što kraćem roku upakovati i poslati na navedenu adresu. Cena dostave zavisi od težine paketa i kreće se od 450,00 dinara za pakete do 2,5 kg do 1.500,00 din za pakete od 75 kg. Teže pošiljke imaju nešto veće cene dostave. Paketi težine 100 kg, bez obzira na broj paketa je 1999,00 dinara. Dostavu plaća kupac prilikom preuzimanja.

Veleprodaja, kao i maloprodaja se može obaviti i u rasadniku u selu Rutevac, ul. Drakče Milovanović bb (Aleksinac), od 08.00 do 13.00 časova ili na zakazivanje uz svo poštovanje propisanih mera zaštite i okupljanja na javnim mestima.

Vlasnik rasadnika:
Slobodan Dudić dipl.ing.polj.
Rasadnik Agro-Jug Rutevac

Preporuka: Za sve dodatne informacije kao i porudžbine na raspolaganju je i broj u VIP mreži 064 219 55 83, ili postavite pitanje preko linka Postavite pitanje gde će naše osoblje odgovoriti u što kraćem roku.

Za informacije u vezi izrade plastenika 064 219 55 83 posle 15.00 časova.

Sve informacije možete dobiti i na e-mail:
agrojug.klaster@gmail.com
klaster.agrojug@gmail.com.